Zo boek jij de beste resultaten met krachttraining

Je hoeft de televisie maar aan te zetten, een tijdschrift open te slaan of Instagram te openen: de kans is groot dat je tenminste een aantal afgetrainde mannen én vrouwen tegenkomt. Zo’n afgetraind lichaam ziet er goed uit en zorgt bij veel mensen voor veel zelfvertrouwen. Wil jij dit ook? Dan is het tijd om de sportschool regelmatig te bezoeken, goed op je voeding te letten en voldoende te rusten. Klinkt allemaal eenvoudig, maar voor veel mensen is het moeilijk om gemotiveerd te blijven. In deze blog geven we je daarom een aantal tips. Of je nu net begint of al een tijd naar de sportschool gaat. 

Consistentie is de sleutel

Wil jij een afgetraind lichaam? Hoewel veel tijdschriften willen doen geloven, komt het niet zomaar aanwaaien. Een afgetraind lichaam bereik je niet door een aantal weken naar de sportschool te gaan. Je zult dag in dag uit aan je doelen moeten willen werken. Voldoende slaap, goede voeding en een uitdagend trainingsschema zijn daar onderdeel van. Tegelijkertijd is het belangrijk om te blijven genieten van het leven. Je kunt niet elke dag 100% presteren en het lukt je niet altijd om toch dat ene lekkere taartje of dat biertje te laten staan. Dat is ook helemaal niet erg, als je de volgende dag maar gewoon weer verder gaat om aan je doel te werken. 

Extra motivatie? Pre workout!

Je hebt van die dagen dat alles fout lijkt te gaan. Op maandagochtend begint de dag met een kapotte autolamp bijvoorbeeld. Vervolgens sta je in de file en eenmaal op het werk lijkt je mailbox wel ontploft te zijn. Het zijn van die dagen waarop je het liefst ‘s avonds op de bank ploft. Zoals we in de alinea hierboven beschreven is het van belang om consistent te zijn. Dat wil zeggen dat je ook naar de sportschool moet gaan wanneer je er helemaal geen zin in hebt. Op dit soort dagen kan een pre workout je extra motiveren. Een pre workout geeft je een energieboost! De beste Pre Workout koop je hier!

Voeding en supplementen

Om je spieren te laten groeien, is het van belang om dagelijks de juiste voeding te nemen. Eiwitten zijn belangrijk voor spierherstel, maar het kan nog een hele klus zijn om aan voldoende eiwitten te komen. Gelukkig zijn er diverse supplementen (waaronder eiwitten) verkrijgbaar. Supplementen zijn geen vervanger voor vaste voeding, maar kunnen wel als aanvulling gebruikt worden. De beste supplementen kopen? Neem een kijkje op https://supplementenspecialist.nl/

Scroll naar boven