Het Zwarte Fietsenplan oftewel HZFP

In Nederland zijn er inmiddels meer fietsen dan inwoners. Dit is natuurlijk geen verassing. Wij gebruiken op dagelijkse basis onze fietsen om naar school te fietsen, naar werk te gaan of vrienden te bezoeken. Een fiets is niet meer weg te denken uit ons leven. Bij Het Zwarte Fietsenplan begrijpen wij dit als geen ander. Opgericht in 2005 zorgen wij er jarenlang voor dat Nederlanders veilig rond blijven fietsen!

HZFP: Voor jouw nieuwe fiets

De technologie en ontwerpen van fietsen zijn door de jaren heen erg verbeterd. De opkomst van E-bikes heeft fietsen nog nooit zo makkelijk gemaakt. Bij Het Zwarte Fietsenplan (HZFP) bieden wij een breed assortiment aan van de nieuwste fietsen, onderdelen en accessoires. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat Nederland comfortabel rond kan fietsen. Of je nou op zoek bent naar een E-bike of een bakfiets. Bezoek een van onze 20 filialen of bezoek onze webshop voor het vinden van de beste fietsen!

Een fiets kan vrij duur zijn. Daarom wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je de juiste fiets kiest. Bij Het Zwarte Fietsenplan kan je online fietsen bestellen. Als je het moeilijk vindt om via het internet de juiste fiets te zoeken kan je ook terecht bij een van onze fysieke winkels. Wij vinden het belangrijk dat je een fiets hebt waar je jarenlang zonder moeite op kan blijven fietsen. Ons team staat voor je klaar. Het kiezen van een fiets is lastig maar onze specialisten helpen graag met het uitzoeken van de beste fiets voor jou!

Kies je ervoor om een fiets te kopen bij Het Zwarte Fietsenplan? Dan kan je bij elke fysieke winkel van ons terecht voor service. Een lekke band of een kapotte ketting is geen probleem voor ons. Ook voor het bijstellen van je fiets of het zadel laten ophogen kan je bij ons terecht. Lever je fiets simpel af bij een van onze filialen en krijg een sms’je wanneer je fiets weer klaarstaat. Wij zorgen ervoor dat je de winkel weer verlaat met een zo goed als nieuwe fiets. Zo zijn wij al jarenlang de favoriet van onze klanten!

Ons aanbod van fietsen

Wij bieden via de website van Het Zwarte Fietsenplan verschillende fietsen aan. Naast de originele stadsfiets of oma-fiets kan je ook bij ons terecht voor een E-bike of bijvoorbeeld bakfiets. Door ons grote aanbod aan verschillende fietsen zit er gegarandeerd een fiets tussen voor jou. Of je nou online wilt bestellen of in de winkel wilt kopen.

Van jong tot oud, wij bieden fietsen aan waar je gegarandeerd jarenlang van kan blijven genieten. Heb je niet te veel geld voor een nieuwe moderne e-bike? In onze budget sectie bieden wij een aantal fietsen aan tegen een mooi prijsje. Wij bieden de nieuwste modellen aan van bekende merken en zorgen er zo voor dat je veilig door heel Nederland kan fietsen zonder zorgen. Bij Het Zwarte Fietsenplan staan wij jaren bekend om onze goede service en hopen jou te kunnen helpen met het vinden van de juiste fiets!

Scroll naar boven