luxe borrelplank

Borrelhapjes bestellen – Vers & heerlijk!

Wil jij voor thuis borrelhapjes bestellen in Nederland? Lekker makkelijk voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Wij bieden luxe borrelboxen die (gekoeld) aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct op tafel kunt zetten. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een al compleet gestylde borrelplank?

Plaats je bestelling via onze website en laat een borrelbox bezorgen aan huis. Wil jij catering of een borrelplank op maat? Neem dan gerust contact op en vertel ons je wensen viacontact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om geheel naar jouw wens wat moois op maat te maken! Dit geldt ook voor borrelboxen in grotere aantallen.

Borrelhapjes als pakket bestellen

Wil je gevarieerde borrelhapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende verzendopties voor een borrelplank aan huis:

  1. Luxe borrelbox – Landelijke levering: Keuze uit gekoelde en ongekoelde boxen. De gekoelde borrelhapjes zijn tot 4 dagen vers te serveren. ‘S middags zal de borrelbox worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelhapjes vers en gekoeld in handen.
  2. Opgemaakte plank regio Gelderland: We bezorgen een compleet gestylde plank bij jou op de gekozen avond. Zet de plank direct op tafel!
  3. Opgemaakte borrelplank Apeldoorn: Binnen Apeldoorn leveren we de volledig opgemaakte plank op de avond naar keuze. Je hoeft zelf niets meer te doen en kunt direct serveren!

Wil jij een opgemaakte borrelplank bestellen of gebruikmaken van onze catering, maar woon je buiten de regio Gelderland? Bekijk dan op onze website onze services op maat. Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact met je op voor een passend voorstel.

Landelijke levering & catering

Wij zijn breed inzetbaar als cateraar en leverancier van leuke borrelboxen voor thuis door het hele land. Jij kunt kiezen of je zelf nog in de keuken los gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank bij jou thuis laat afleveren. We verkopen ook borrelboxen die kunt laten bezorgen en waarbij je niets in de oven of keuken nog hoeft te bereiden.

Borrelhapjes in box op maat

Wil jij buiten ons assortiment om graag borrelhapjes in een mooie box op maat? Gaan we voor zorgen! Laat ons je wensen en het aantal personen weten en wij komen de borrelhapjes bezorgen of versturen bijvoorbeeld meerdere boxen naar de doorgegeven adressen. Het is namelijk mogelijk om zelf een leuke borrelbox samen te stellen met borrelhapjes en deze door ons naar bijvoorbeeld al je medewerkers te laten verzenden.

Bezorging in heel Nederland

Wil jij heerlijke borrelhapjes thuis kunnen serveren? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: opgemaakte bezorging of als (gekoelde) borrelbox voor later? Wil jij het groots aanpakken? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere goedgevulde borrelplanken of een complete grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook populair om als cadeau weg te geven. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.

Scroll naar boven